O nama

O nama

Centar za poduke i prevođenje Lanita započeo je sa radom 01.02.2007. Nalazimo se u Novom Zagrebu i prvi smo centar koji nudi sve vrste poduka u ovom dijelu Zagreba. Osim poduka nudimo i sve vrste prijevoda sa ili bez ovjere sudskog tumača.

U našem centru rade mladi ljudi sa višegodišnjim iskustvom u nastavi, a u svrhu što bolje kvalitete često koristimo i usluge izvornih govornika.

Hrvatksa Gospodarska KomoraOd samog osnivanja naša škola je član Zajednice škola stranih jezika pri Hrvatskoj gospodarskoj komori. Zajednica škola stranih jezika je nezavisna i neprofitna udruga osnovana 2002. g. pri Hrvatskoj gospodarskoj komori s ciljem podizanja kvalitete jezičnih usluga i njihovog prilagođavanja europskim standardima.

O namaSvi naši programi u skladu su sa standardima koje je preporučilo Vijeće Europe pod nazivom Common European Framework of Reference for Languages (CEF). Zajednički europski referentni okvir za učenje jezika detaljno opisuje jezičnu kompetenciju polaznika po međunarodnim standardima što olakšava nastavak učenja stranog jezika ili traženje zaposlenja u nekoj drugoj europskoj zemlji. Iz CEF-a proizašla je Europska jezična mapa koja je dokument Vijeća Europe kojim se, na temelju zajedničkih standarda na svim razinama procesa učenja i testiranja znanja definiranih u CEF-u, prikazuje i dokumentira znanje stranih jezika naučenih bilo na formalan ili neformalan način.

About usNaše usluge:

  1. tečajevi stranih jezika za djecu i odrasle
  2. individulna poduka stranih jezika
  3. poduke iz svih predmeta za osnovnu i srednju škole
  4. prevođenje svih vrsta tekstova sa ili bez ovjere sudskog tumača

 

 

Naša lokacija:

Maretićeva 3/4

Utrina, Novi Zagreb

U prostorijama vaše tvrtke.

Razred


View Larger Map